Rehabilitering av bad

Sammen kan vi skape
badet du gleder deg til å stå opp til.

Baderommet er noe av det første du møter når du står opp, og gjerne det siste du møter før du legger deg. Å ha et bad du trives på gir deg en bedre start på dagen. Sammen kan vi skape badet som du gleder deg å stå opp til. Ta kontakt med oss for rehabilitering av ditt bad.

Røde stoler på badet

Nytt Bad på 15 dager

I Norge registreres det årlig ca 80.000 vannskader. Årsaken til mange av disse skadene skyldes at arbeidene ikke er utført godt nok, eller at materialene som benyttes er for dårlige.

Vår erfaring skal gi deg som kunde en trygghet på at kvalitet blir ivaretatt gjennom alle ledd i prosjektet.

Gjennom årene har vi pusset opp flere hundre bad. Denne erfaringen skal gi deg som kunde en trygghet på at kvalitet blir ivaretatt gjennom alle ledd i prosjektet. Fra hvilke materialer som benyttes til hvordan arbeidet med oppbygging gjennomføres. Vår erfaring og spissede kompetanse gjør oss også i stand til å garantere ferdigstillelse av badet på 15 virkedager.

Ønsker du rehabilitering av ditt bad? Kontakt oss i dag!

Vi kan rehabilitering av bad

For de fleste er rehabilitering av badet en stor investering. Derfor bør man velge en seriøs aktør som kan sitt fagfelt, og som utfører jobben skikkelig. Straume Våtrom leverer komplette løsninger for bad- og vaskerom. Vi kan våtrom. Hos oss finner du alle relevante faggrupper under samme tak, og vi tar oss av koordinering og oppfølging av prosjektet fra start til slutt. Vi er autorisert mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift av FFV (Fagrådet for Våtrom).

Ved rehabilitering av ditt bad, må flere faggrupper jobbe sammen for å sikre et godt resultat. Vi jobber sammen som et team i hvert ledd av prosessen, og vår tverrfaglige kompetanse gjør at jobben blir utført med høy kvalitet. Vårt fokus er å skape både gode og varige løsninger.

Nytt bad

Dokumentasjon

Når du skal bygge nytt bad er det viktig å få all dokumentasjon på plass og papirene i orden. Uten dette kan du tape økonomisk på det ved eventuelt salg av boligen, eller få trøbbel med forsikringsselskapet dersom det skulle oppstå et problem. Derfor skal et nyoppusset bad alltid leveres med en bruksanvisning, en såkalt FDV-dokumentasjon.

Dokumentasjonen skal fortelle deg hva slags materiell og leverandører som er benyttet, og hvordan badet skal brukes, rengjøres og vedlikeholdes slik at du har full glede av badet i hele badets levetid.

Dagens krav til dokumentasjon gjør at rehabilitering av bad, ikke lenger er for hvem som helst. Det kreves god kjennskap til regelverket for å rehabilitere badet.

rehabilitering av bad i bergen

God historikk er godt å ta vare på

Vi leverer all dokumentasjon elektronisk i din boligmappe på Boligmappa.no. Boligmappa er det eneste servicehefte for bolig som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere.

Dokumentasjon publisert direkte fra en kvalifisert håndverker, gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Du som boligeier kan loggføre egeninnsats og legge inn kvitteringer, bilder og annet nyttig. Til sammen blir dette et komplett servicehefte for boligen din. Siden boligmappa følger boligen ved et salg, er det lurt både for deg og fremtidige eiere. God historikk er verdt å ta vare på.